Friday, 21 October 2011

Evening snack!

Petang-petang memang syok layan benda alah ni.
Lebey-lebih lagi today is F.R.I.D.A.Y
Whole day cuaca mendung jer, kalo kt rumah dah lama layan lena nih. Hehehe
So apa plan korang for tomorrow n de day after tomorrow?
Me lom taw nak tuju ke mana.
Plan nak panjat bukit cerakah shah alam tu.
Kalo cuaca okay, mood okay, boleh la proceed.

Nanti me nak citer satu product yang bestttt.
Hopefully women out there teruja habisssss dgn dis product.
Tunggu k.





Notakaki: bila la mood membaking nak muncul nih. Adoyaiiii.
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Post a Comment