Wednesday, 7 December 2011

breakfast @ food court bandar kinrara

sedap giler minum air milo ais dan soto meehoon kt sini.


wkend perlu terjah ke sini lagi


tapi jangan lupa misi diet masih on!!!


Published with Blogger-droid v2.0.1

s.e.n.a.t.o.r @ p.a.r.l.i m.e.n

macam mana cara pemilihan seorang senator di dewan negara parlimen malaysia?


kekadang aku dengar soklan yang dikemukakan amatlah tidak melambangkan diri sebagai seorang senator,


ermmmm


Published with Blogger-droid v2.0.1

m.a.s.c.a.r.p.o.n.e

susah tol nak cari benda alah ni

dah la mahal huhu

tapi disebabkan ko amatlah sedap, tpksa la jgk aku menggigihkan diri mencari ko


Published with Blogger-droid v2.0.1

Saturday, 22 October 2011

My Wishlist

1. BB Bold 4
2. Dua lampu transformers
3. Peti ais 3 or 4 pintu
4. . . . . . . . . . . . .
Published with Blogger-droid v1.7.4

Friday, 21 October 2011

Evening snack!

Petang-petang memang syok layan benda alah ni.
Lebey-lebih lagi today is F.R.I.D.A.Y
Whole day cuaca mendung jer, kalo kt rumah dah lama layan lena nih. Hehehe
So apa plan korang for tomorrow n de day after tomorrow?
Me lom taw nak tuju ke mana.
Plan nak panjat bukit cerakah shah alam tu.
Kalo cuaca okay, mood okay, boleh la proceed.

Nanti me nak citer satu product yang bestttt.
Hopefully women out there teruja habisssss dgn dis product.
Tunggu k.





Notakaki: bila la mood membaking nak muncul nih. Adoyaiiii.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Thursday, 20 October 2011

Gaji oh gaji.

Aku bukan nak citer psl naik turun gaji tapi aku nak tunjuk mcm mn suasana hari gaji di Mc'D Alamanda. Hahahaha. Gmbr pon tonggang terbalik. Layan je la.

Notakaki: cmner nak rotate pic ni ek.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Owh tipah tertipu

Semalam pi makan kat perkampungan penang eh eh Penang Village daaaaa.
Kami bertiga makan tak de la banyak mana.
Satu dish n satu air je setiap orang kotttt tapi mahai giler.
So, bila dapat receipt tu terus check.
Amekawwww!!!! Sekali dia charge kitorg extra extra extra!
Extra 1 set main dish plus 3 gelas air. Siot kan.

Lepas potpetpotpet.. Akirnyer diorg pulangkan the balance.
Tq.

notakaki: perlu ke aku banned kedai nih. :)


Published with Blogger-droid v1.7.4

Tuesday, 11 October 2011

12 10 11

hye morning :)

tak de apa nak cakap
cuma nak bgtau seluruh alam
hari ini umur aku naik satu tangga
owhhh
kalo gaji naik satu tangga haruslah melonjak gembira kan
walaupon umur naik satu tangga
saya tetap happy
happy sebab allah bg peluang saya menikmati kehidupan ini lagi
happy sebab dikelilingi mereka-mereka yang best~!
dalam happy ada jugak tak happy
tak happy dengan manusia yang tak mo kerja bagus-bagus walaupon telah diberi peluang kerja
sila la bagi komitmen dengan kerja korang
owh saya rasa sangat nak marah tapi saya xtaw dah nak marah camner
kena cari sumthing yang sejuk untuk sejukkan hati ini
*amik ais letak kat dada*
bye

Live from Galaxy Tab

- testing -
Published with Blogger-droid v1.7.4