Tuesday, 10 September 2013

Day 4: Dinner Egg & Ayam unclebob

Lunch tak makan. So balik kerja sangat lapar.
Sementara tunggu husband balik kerja, terpaksa la rebus telur. Buat masak tiga suku. Acctually memang tak minat telur separuh masak atau tiga suku masak atau telur rebus betol-betol tu. Lepas pecahkan telur yang dah tiga suku masak tadi, masuk pulak dalam microwave untuk masak bagi keras sikit. Tapi tetap jugak tak lalu. Then tuang black pepper yang dah ditumbuk banyak-banyak dalam telur tadi sehingga hilang bau telur. Hahaha. Macam hazab je kan. Tapi ok la. Selamat di telan. Hehehe.
Then husband balik, beli kan ayam unclebob tu. Extraaaaaaa pedas! Tpung dan kulit yanh salut pada ayam tak makan. Makan isi ayam jer. Ok la kan. Rasa jugak kesedapan ayam unclebob tu.

Ok itu jer for dinner. Daaaaaaaa........

Monday, 9 September 2013

Day 3: Hi Tea (Terbabas lagi)

Seketul cucuq sayur dan dua potong kecil kek lapis sarawak. Owh.....terpaksa jaga hati mak mertua. Hahahahaha.

Day 3: Lunch Fried Chicken & Fish

Lunch kat restoran ayam kampung. So saya pilih seketul ayam kampung dan seekor ikan keli bersambal tapi sambal tak makan.