Thursday, 13 June 2013

Slim with shaklee

Salam...

Pergh bersarang bukan main lagi blog ni kan. Nak buek camno, first 6 months of 2013 mmg agak bizi but now aku rasa boring plak macam makan gaji buta. Takde apa sangat nak buat.

Ok la back to niat suci murni.
Sebenarnya just nak share ngan babes semua. Lately ni aku ada buat kajian sket cara2 nak menguruskam badan. Alaaa macam la korang tak tau kan, orang ppuan sentiasa merasakan diri mereka gemuk.
So terpikat la dengan produk shaklee ni. Macam best sangat tengok testi. Susah nak jumpa testi yang gagal kat internet. Kenapa mereka yg gagal berdiet x tulis blog ek. Hihihi.

So skrg no beli pakej biasa je.. x cmplete pakej pon. Beli chinch and letcihthin (abaikan klo tersilap eja). Letcithin tu best. Tapi chinch tu kenapa la tak rasa macam choc van houten ker. Hahahahaha. Tapi sebab nak jaga kesihatan punya pasal, telan je la. Lagi satu, advise dari penjual @ distributor shakelee ni, jangan skip waktu makan. Makan la pape pun walau sekadar biskut. Ermmm memang menarik jgk la kan. So aku masih makan macam biasa which is kalo ari xde mood nak makan mmg x makan and klo ada mood nak makan lebih, makan la selagi mampu. Walau pon macam tu nasihat dari distributor shakelee, exercise itu perlu. Pergghhh bab ni memang tebal betol kemalasan tu. Walauuuupon cross trainer ada kat rumah tu.

Tu contoh full package shakelee.
Terima kasih kepada pemunya gambar.

Babes outhere yang ada pengalaman, jom la share. Boleh la tambahkan ilmu pengetahuan serta semangat saya untuk jadi model cikhubby. Kahkahkahkahkah

No comments:

Post a Comment